OM OSS

WaveTherm Corporation ble etablert i 2008 og spesialiserer seg på å tilby termomekaniske produkter og designløsninger skreddersydd for selskaper i forkant av innebygde teknologier og integrerte elektroniske systemer. Produktutvalget vårt omfatter både standard Commercial Off-The-Shelf (COTS) produkter og skreddersydde metallløsninger.

Oppdragserklæring

WaveTherm Corporation streber etter å tilfredsstille kundenes krav gjennom utvikling av innovative løsninger, levering til rett tid av produkter og tjenester, og kontinuerlig forbedring av produktkvalitet og pålitelighet.

Viktige innovative løsninger

SOLIDWEDGE™

SOLIDWEDGE™ skiller seg fra konkurrentene med sin unike positive drivmekanisme og termiske fordeler, oppnådd gjennom eliminering av den konvensjonelle langdrevne skruen. Med overlegen termisk ytelse, økt klemkraft, og med verdens eneste kilelåsholder med positiv tilbaketrekking, setter SOLIDWEDGE™ en ny standard på sitt felt.

Variabel kraftinjektor-ejektor

WaveTherms patenterte Variable Force Injector-Ejector-produkter representerer et teknologisk gjennombrudd innen COTS-løsninger. Disse produktene er de eneste kjente injektor-ejektor-produktene som er i stand til å levere de nødvendige injeksjonskreftene for å installere avanserte, trykksatte, væskegjennomstrømnings-gjennom VITA 48.4-moduler. Denne prestasjonen befester ikke bare WaveTherms posisjon innen avanserte systemer, men sikrer også et vedvarende konkurransefortrinn i dette spesialiserte markedssegmentet i årene som kommer.

OpenCOTS

Grunnlagt i internasjonale åpne standarder, effektiviserer OpenCOTS referansedesign integrasjonen av WaveTherms premium standard COTS-produkter, og gir kundene våre bransjeledende ekspertise på mekanisk emballasje. Salget av OpenCOTS-produkter gir WaveTherm uvurderlig innsikt i nye programmer, noe som gjør oss i stand til å gripe tidlige muligheter for å levere tjenester av høy verdi.

For ytterligere spørsmål eller informasjon, vennligst kontakt oss her .